rookstopcenter

Contact Rookstopcenter The House of Beauty Antwerpen

Annette De Geest Rookstopcenter Antwerpen

Wanneer je mentaal het besluit hebt genomen om te stoppen met roken wil je meestal zo snel mogelijk de stap zetten om deze beslissing concreet uit te voeren. Wij streven er dan ook naar om afspraken binnen een zeer aanvaardbare tijdspanne te bevestigen. Uiteraard kan je ook wensen te stoppen met roken rond een bepaalde datum of gebeurtenis.
Hoe sneller je een afspraak aanvraagt hoe groter de kans dat je op jouw favoriete rookstopdatum je verslaving vaarwel kan zeggen.
Behandelingen worden steeds NA AFSPRAAK uitgevoerd. Zo kan je de lasertherapie in een rustige en aangename sfeer ondergaan.
Voor info of een afspraak kan je mailen naar info@rookstopcenter.be of kan je ons tijdens normale kantooruren bereiken op het centrale nummer 03 248 48 80.
Indien je oproep niet onmiddellijk wordt beantwoord (tijdens de behandeling van patiƫnten) kan je een bericht inspreken of een mailtje sturen naar info@rookstopcenter.be. We nemen dan zsm contact met je op.

Kom naar ons of wij komen naar u!


Hoofdpraktijk Antwerpen

Rookstopcenter, Molenstraat 48, 2018 Antwerpen, T 03 248 48 80

Met de wagen. Instellen van de GPS. Wanneer u ons adres invoert, stellen sommige GPS-systemen helaas foutieve gelijknamige straten voor in de deelgemeenten. Onze praktijk is gevestigd in Antwerpen-stad. Wanneer uw GPS "Sint Laurentius" of "Waalse Kaai" als extra info vermeldt dan betreft het de correcte Molenstraat. In geval van onduidelijkheid raden we u aan "Montebellostraat" te 2018 Antwerpen in te voeren. Onze praktijk bevindt zich op de T-splitsing met deze straat.

Met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tram- en bushaltes in de onmiddellijke omgeving van onze locatie op een loopafstand van enkele honderden meters. Indien u met de trein naar Antwerpen reist, stapt u uit in Antwerpen Centraal. Verlaat het Centraal Station via uitgang "Astrid/Zoo". Neem op het Astridplein tram 8 richting Zuid Perron of tram 10 richting P+R Schoonselhof. Stap uit ter hoogte van halte "Nationale Bank". Steek de Leien over richting Mechelsesteenweg (weg van het stadscentrum). Enkele honderden meters verder slaagt u rechts af in de Montebellostraat. Wij bevinden ons aan het einde van deze straat, op de T-splitsing.

Praktijk Geel

Pas 117, 2440 Geel, T 03 248 48 80

Aan huis

Aan huis. Wij komen naar u!

Het is ons doel om aan iedereen die wenst te stoppen met roken de mogelijkheid te bieden zich te laten ondersteunen door de lasertherapie. Bepaalde omstandigheden kunnen ertoe leiden dat het voor jou onmogelijk is om de behandeling in één van onze praktijken te laten uitvoeren. In zulke gevallen komen wij graag aan huis.

Voor deze service "aan huis" wordt in geval van zeer dringende medische redenen geen toeslag aangerekend.

Groepen

Wanneer je wil stoppen met roken, merk je vaak dat ook andere rokers in je omgeving deze stap willen zetten. Samen stoppen met roken met anderen uit je omgeving, bvb familieleden, vrienden, collega's, buren enz is voor velen een extra stimulans.

Aan groepen bieden we de mogelijkheid de lasertherapie te laten uitvoeren in onze praktijken of aan huis. Voor deze service "aan huis" wordt in dit geval geen toeslag aangerekend.

Bedrijven

In onze huidige maatschappij heerst er een algemeen rookverbod binnen bedrijven. Indien u binnen het bedrijf uw medewerkers wenst te stimuleren om te stoppen met roken en hen deze mogelijkheid aanbiedt in het kader van een rookvrije bedrijfspolitiek, komen wij graag ter plaatse naar uw vestiging om de behandelingen uit te voeren.

Vaak verkiezen bedrijven de rookstopondersteuning te centraliseren binnen een bepaalde tijdsduur en binnen de eigen bedrijfsmuren. De service "op verplaatsing" bieden wij gratis aan. Uiteraard kunnen wij, indien u dit verkiest, uw werknemers ook in onze eigen praktijken behandelen.

Rookstopcenter Antwerpen

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak helpen wij u graag telefonisch verder of via onderstaand contactformulier.

Kleuren thema's

Green Red Blue Purple Pink Orange Lime Blue-dark (Default) Red-dark Brown Cyan-dark Yellow Slate Olive Teal Green-bright

Stop met roken en geef meer kleur aan je leven