rookstopcenter

Contact Rookstopcenter The House of Beauty Antwerpen

Annette De Geest Rookstopcenter Antwerpen

Behandelingen worden steeds NA AFSPRAAK uitgevoerd. Zo kan je de lasertherapie in een rustige en aangename sfeer ondergaan.
Voor info of een afspraak kan je mailen naar info@rookstopcenter.be of kan je ons op werkdagen telefonisch bereiken van 09.00 tot 17.30u 0473 98 10 00.
Indien je oproep niet onmiddellijk wordt beantwoord (tijdens de behandeling van patiënten) kan je een bericht inspreken of een mailtje sturen naar info@rookstopcenter.be. We nemen dan zsm contact met je op.

Wij zijn verhuisd!


Na 21 jaar paramedisch actief in Antwerpen in de Molenstraat en op de Pas in Geel hebben we gekozen om deze twee praktijken te fusioneren op één nieuwe locatie aan de rand van de stad Antwerpen op het Nieuw Zuid, Michel de Braeystraat. De nieuwe praktijklocatie is zeer vlot bereikbaar vanaf verschillende autowegen en biedt parkeergelegenheid vlak tegenover de praktijk.

 

Kom naar ons of wij komen naar jou!


Hoofdpraktijk Antwerpen

Rookstopcenter,@Spaces Nieuw Zuid
Michel De Braeystraat 52, 2000 Antwerpen
T 0473 98 10 00

Met de wagen?

Pal tegenover de inkom van onze praktijk bevindt zich “Parking Indigo Antwerpen Zuiderplein” (De parking is gelegen aan Michel De Braeystraat 55, 2000 Antwerpen)

Met het openbaar vervoer?

Tram

De dichtst nabije tramhalte is Antwerpen Bolivarplaats (aan het Nieuwe Justitiepaleis). Deze halte is bereikbaar met tramlijnen 1 en 4. Onze praktijk bevindt zich op ong 600 m wandelafstand van deze halte.

tram route

Trein

Station Antwerpen-Zuid is het dichtst nabijgelegen treinstation, aansluitend kan je tram 4 nemen tot aan Antwerpen Bolivarplaats. Onze praktijk bevindt zich op ong 600 m wandelafstand van deze halte.

Aan huis groeps-sessie

Wij komen naar jou!

Wanneer je wil stoppen met roken, merk je vaak dat ook andere rokers in je omgeving deze stap willen zetten. Samen stoppen met roken met anderen uit je omgeving, bvb familieleden, vrienden, collega's, buren enz is voor velen een extra stimulans. Aan gezelschappen van minimaal 4 personen bieden we de mogelijkheid de lasertherapie te laten uitvoeren in de eigen thuisomgeving. Dit maakt het vaak makkelijker om een timing te vinden die schikt voor alle participanten en je hoeft je ook niet te verplaatsen.

Groepen

Wanneer je wil stoppen met roken, merk je vaak dat ook andere rokers in je omgeving deze stap willen zetten. Samen stoppen met roken met anderen uit je omgeving, bvb familieleden, vrienden, collega's, buren enz is voor velen een extra stimulans.

Aan gezelschappen van minimaal 4 personen bieden we de mogelijkheid de lasertherapie te laten uitvoeren in de eigen thuisomgeving. Dit maakt het vaak makkelijker om een timing te vinden die schikt voor alle participanten en je hoeft je ook niet te verplaatsen.

Bedrijven

In onze huidige maatschappij heerst er een algemeen rookverbod binnen bedrijven. Indien je binnen het bedrijf je medewerkers wil stimuleren om te stoppen met roken en hen deze mogelijkheid aanbiedt in het kader van een rookvrije bedrijfspolitiek, komen wij graag ter plaatse naar de vestiging van het bedrijf om de behandelingen uit te voeren.

Vaak verkiezen bedrijven de rookstopondersteuning te centraliseren binnen een bepaalde tijdsduur en binnen de eigen bedrijfsmuren. Uiteraard kunnen we, indien je dit verkiest, je werknemers ook in onze eigen praktijk behandelen.


Voor verdere informatie of het maken van een afspraak helpen wij u graag telefonisch verder of via onderstaand contactformulier.

Kleuren thema's

Green Red Blue Purple Pink Orange Lime Blue-dark (Default) Red-dark Brown Cyan-dark Yellow Slate Olive Teal Green-bright

Stop met roken en geef meer kleur aan je leven