rookstopcenter

Een leven lang slank zonder dieet


Proficiat, je bent op weg je droom te realiseren.
Nooit meer diëten en stabiel blijven op je streefgewicht? Met lasertherapie lukt dit je vast!

afslanken
afslanken
afslanken

Een leven lang slank zonder dieet


Afslanken met lasertherapie biedt je de perfecte ondersteuning om op een veilige, natuurlijke en verantwoorde manier je streefgewicht te behalen én te behouden
zonder honger of specifiek dieet doelgericht afslanken én langdurig slank blijven
aanbevolen voor zowel beperkte als grotere gewichtsafnames
voor vrouwen én mannen

Nooit meer diëten en stabiel blijven op je streefgewicht? Met lasertherapie lukt dit je vast!AFSLANKEN NIET MAKKELIJK?


LASERTHERAPIE HELPT JE IN STERKE MATE OM OP EEN VEILIGE EN NATUURLIJKE MANIER JE IDEALE GEWICHT TE HERWINNEN.

Afslanken loopt niet altijd van een leien dakje. Ontelbare diëten en lightproducten ten spijt, je gewicht onder controle brengen én houden is voor velen onder ons een zeer moeilijke opgave. Crash-diëten, proteinediëten, calorieën tellen, strikte diëten, enz zijn klassieke voorbeelden van methodes die je moeilijk langdurig kan volhouden en leiden vaak via een jojo-effect naar (meer) overgewicht.

Daarenboven bestaat het risico dat je nadien te kampen krijgt met een ontregeld metabolisme. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een veilige en verantwoorde manier van afslanken waarbij je je resultaat op lange termijn kan behouden én de normale werking van je metabolisme niet verstoort.


Nooit meer diëten én stabiel blijven op je streefgewicht? Met lasertherapie lukt dit je vast!

LASERTHERAPIE – DE METHODE

Ons afslankingsprogramma werkt door middel van stimulatie van specifieke acupunctuur drukpunten aan de hand van zuivere, pijnloze en krachtige laserstralen. Afslanken met lasertherapie is gebaseerd op de Oosterse Acupunctuurgeneeskunde. De traditionele naaldjes worden vervangen door 100% veilige, pijnloze en zeer performante laserstralen, m.a.w. dit is een moderne uitvoering van de klassieke Oosterse methode.

Doorheen het menselijk lichaam stromen energiebanen waarop zich een groot aantal drukpunten bevinden. Elk drukpunt heeft een welbepaalde functie en/of geneeskundige waarde en kracht. Tijdens de lasertherapie sessie wordt een aantal specifieke drukpunten behandeld aan de hand van zuivere en krachtige laserstralen. De combinatie van drukpunten remt in sterke mate je honger en eetlust af en stimuleert tegelijkertijd je darm- en spijsverteringsstelsel. Als gevolg van deze stimulatie kan de vetverbranding opnieuw op natuurlijke wijze plaatsvinden.

De werking van de behandeling is vrijwel onmiddellijk. Dankzij de combinatie van verminderde eetlust en honger én een geoptimaliseerde vetverbranding blijven gewichtsafnames meestal niet lang uit.FAQ

Iedereen die wil afslanken kan een effectieve ondersteuning verwachten van de lasertherapie
 • Je wil enkele hardnekkige kilootjes kwijt (al dan niet binnen een gezonde BMI-waarde)
 • Je streeft een grote gewichtsafname na (je BMI-waarde ligt boven de gezonde grens, overgewicht of obesitas)
 • Er vond op korte tijd een gewichtstoename plaats of je gewichtstoename is eerder een langdurig proces geweest
 • Je gewichtstoename is het gevolg van langdurige inname van medicaties, een medische conditie zoals diabetes of slechtwerkende schildklier, het intreden van de menopauze, enz.
 • Je hebt vaak last van een opgeblazen gevoel, last van obstipatie, onregelmatige stoelgang, opgezette buik enz
 • Je hebt een suiker- of vetverslaving en wil graag overstappen naar een gezonder eetpatroon
Neen, lasertherapie is een volledig natuurlijke methode zonder mogelijke bijwerkingen of neveneffecten. Het is een 100% veilige methode en onschadelijk voor het menselijk organisme. Het afslankprogramma is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd en medische toestand.
Hoeveel sessies je nodig hebt om je streefdoel te bereiken is uiteraard persoonsgebonden en afhankelijk van een aantal factoren. Voor kleine gewichtsafnames kan een individuele sessie volstaan, voor grotere gewichtsafnames worden de sessies uitgevoerd met een gemiddeld interval van 3 tot 4 weken tot je je streefgewicht hebt bereikt. We bieden aan iedereen een persoonlijke aanpak, rekening houdend met je specifieke situatie en doelen. Vanaf de eerste sessie wordt het herstel van een natuurlijk lichamelijk evenwicht in gang gebracht, wordt je vetverbranding gestimuleerd en honger en eetlust sterk afgeremd. Wanneer je je streefgewicht behaald hebt, heeft je lichaam zich doorgaans aangepast aan het nieuwe eetpatroon en is dit geëvolueerd tot een lichamelijk en mentaal “automatisme”. Het is niet nodig de behandelingen verder te zetten wanneer je je doel hebt bereikt en je gewicht stabiel blijft.
Neen, de behandeling is volledig pijnloos. Er zijn geen neveneffecten vlak na de sessie of op langere termijn.
Neen, het is zeker niet nodig speciale dieetmaaltijden of –producten, vervangmaaltijden en dergelijke aan te schaffen want je hoeft niet “op dieet”. We stellen een eenvoudige aanpassing van je eetpatroon voor en geven je persoonlijke tips gebaseerd op jouw huidig eet- en leefpatroon. Ons afslankprogramma is op maat, zonder honderd en één regels die je op termijn niet kan volhouden of die niet van toepassing zijn. Je kan op een relaxte manier afslanken, je hoeft niet elke calorie te tellen of maaltijden op onmogelijke tijdstippen in te lassen.Een leven lang slank zonder dieet

vermageren, afslanken met lasertherapie
afslanken
afslanken
afslanken

WAAROM AFSLANKEN?

Of je nu een gezonde of een te hoge BMI hebt, je kan om verschillende redenen willen afslanken. Als je een gezonde BMI hebt, is de wens om af te slanken zelden puur medisch. Toch is het mogelijk dat je een beperkte gewichtsafname nastreeft om je nog beter te voelen, fysiek en / of mentaal. Als je een te hoge BMI hebt, is het voor een aantal redenen sterk aan te raden om een gewicht na te streven binnen de gezonde BMI-waarden.

Overgewicht is namelijk vaak de oorzaak van een aantal lichamelijke symptomen. Als je probleem van overgewicht is opgelost, verdwijnen deze ongemakken vaak spontaan en ga je opnieuw gezonder door het leven.

Hieronder enkele veel voorkomende symptomen:

 • Je bent snel vermoeid of futloos, je hebt weinig energie
 • Je bent kortademig bij beweging
 • Je hebt een algemene hijgende ademhaling
 • Je beweegt trager en sport moeilijk
 • Je ervaart een onaangenaam voltegevoel in de maag
 • Je hebt een afkeer van hitte
 • Je aangezicht en ledematen raken snel opgezwollen

Overgewicht heeft mogelijk ook psychologische gevolgen en kan leiden tot een negatieve beïnvloeding van je eigenbeeld. Afslanken heeft daarom vaak te maken met zelfrespect. Als je je niet goed in je vel voelt, ga je jezelf beperkingen opleggen qua kledij, activiteiten (bvb sporten of sauna), sociale omgang, enz. Als je eenmaal opnieuw je lichaamsgewicht onder controle hebt, voel je je beter en ga je er ook beter uitzien. Je zelfvertrouwen groeit weer aan, en het leven lacht je weer toe.

In geval van obesitas nemen de risico’s op gezondheidsproblemen nog toe. In vele gevallen treden medische problemen op die moeten worden behandeld, en op termijn leidt zwaarlijvigheid vaak tot zeer ernstige medische problemen zoals:

 • sterk verhoogde bloeddruk
 • diabetes type 2
 • hart- en vaatziekten
 • slaapapneu
 • gewrichtsproblemen

Voor je gezondheid dagdagelijks maar ook op lange termijn is het daarom belangrijk dat je streeft naar een normaal gewicht, waarbij je opnieuw fit wordt en je je gezond voelt, een gewicht dat niet langer leidt tot lichamelijke of psychologische moeilijkheden.Een leven lang slank zonder dieet

vermageren, afslanken met lasertherapie
afslanken
afslanken
afslanken

Ons BMI

We worden steeds zwaarder. De gemiddelde BMI nam de voorbije 20 jaar gestaag toe in Vlaanderen, zowel bij mannen als bij vrouwen, en over alle leeftijdscategorieën (uitgezonderd de oudste leeftijdsgroepen > 74jaar). Recente studies wijzen uit dat de gemiddelde Vlaming te dik is. Ongeveer 48% van de Vlamingen heeft overgewicht, 13% hiervan is zelfs zwaarlijvig. Deze cijfers zijn niet te verwaarlozen, want overgewicht heeft nadelige effecten op de gezondheid, zowel mentaal als fysiek.Enkele getuigenissen van onze klanten

Wij hebben reeds duizenden mensen behandeld

"Beste Mevrouw,
Ik was in mei verleden jaar bij jou gekomen om af te slanken met laser.
Met de kuur ben ik in totaal 10 kg kwijt en ik wil je dan ook bedanken voor uw goede hulp, het heeft van mij een ander mens gemaakt.
Omdat het afslanken zo vlot is gegaan destijds heb ik ondertussen mijn doel verlegd en wil graag nog extra 10 kg afslanken. Mijn broer wil ook graag meekomen voor dezelfde behandeling, hij wil ook vele kilootjes verliezen.
Wanneer kan je een sessie inplannen voor ons beiden?
Mvg,"

Hilde G.

"Beste Mevrouw,
Proficiat! Ik heb bij u een kuur gevolgd om af te slanken met lasertherapie. Vanaf dag 1 heb ik mijn eetpatroon kunnen aanpassen. Mijn middagmaaltijd heb ik onmiddellijk enorm kunnen reduceren, gewoon omdat ik veel sneller genoeg had. Ook de behoefte aan tussendoortjes werd dadelijk opmerkelijk minder. Ik heb zonder “afzien” mijn streefgewicht bereikt, waarvoor dank, want dit was me nooit eerder gelukt. Ik was wel wat bang om na de kuur terug mijn oude eetpatroon aan te meten, maar, dit is echt wel uitgebleven. Mijn laatste sessie was ongeveer 6 maanden geleden, ik heb sindsdien mijn gewicht heel gemakkelijk stabiel kunnen houden. Gisteren was er taart op het werk en ik heb uit beleefdheid een fruittaartje genomen, na de helft had ik reeds een volgevoel. Mijn stoelgang is ook veel verbeterd én ik heb veel meer energie! Ik wou u alleen maar melden dat ik zéér tevreden ben. Onlangs is mijn zoon gestart met de behandelingen bij u en ook bij hem lukt het afslanken heel goed. Bedankt en mvg,"

S. Rottier

"Geachte,
Even om u te laten weten dat ik na mijn laserbehandelingen nu afgeslankt ben van 81.5kg tot 72.5kg. Ik wou u alvast bedanken voor de hulp. Mijn motivatie om af te slanken was in eerste instantie gerelateerd aan mijn rugklachten, ik voel me nu stukken beter met het mindere gewicht.
Vriendelijke groeten,"

M. Geeraerts

"Hallo,
Ongeveer een maand geleden ben ik bij jullie langs geweest voor een eerste sessie afslanken met lasertherapie. (Mijn volgende afspraak is a.s. maandag gepland).

Ik ben super enthousiast over de methode en kan er niet over zwijgen. Ikzelf ben al 4 kg afgeslankt, een ongelofelijk resultaat!

Ik heb al een aantal collega’s en vrienden richting Antwerpen gestuurd en ook van hen hoor ik alleen maar positieve dingen.

Groetjes vanuit Limburg,"

Inge Vandenborn

"Beste,
Graag had ik een volgende afspraak geboekt om af te slanken met lasertherapie. Ik ben heel tevreden, ben al 5 kg afgevallen, zonder honger te lijden of humeurig te zijn. Ik heb het gevoel dat ik deze keer echt mijn streefgewicht ga kunnen behalen.
Dit werkt écht!"
Mvg,"

Anne Hauben
afslanken
afslanken
afslanken

Vermageren met lasertherapie

Kleuren thema's

Green Red Blue Purple Pink Orange Lime Blue-dark (Default) Red-dark Brown Cyan-dark Yellow Slate Olive Teal Green-bright

Stop met roken en geef meer kleur aan je leven